MI CUB

MI CUB

Mi Cub és l’únic lloc en el qual poder degustar les fruites i verdures, el peix, les carns i els formatges dels llocs del propi mercat, sent aquests, els millors de València, des de les 9 del matí i fins al tancament en un ambient cool i ple d’energia positiva.

La nostra cuina non stop es basa en els productes del Mercat de Colón, Km0 i de temporada, principalment valencians en una terrassa divertida i amb personalitat, per a amics, parelles, famílies, singles, mascotes… o fins i tot per a reunions de treball a l’aire lliure en les quals promoure la creativitat. Tots poden desdejunar amb pa de massa mare, pernil de Manglano i tomaques del Perelló i un suc de taronja de l’horta recentment espremut amb un excel·lent café; prendre un aperitiu amb creïlles del terreny tallades a ganivet, conserves de la millor qualitat o una cassola en adob.

A l’hora de menjar… Què tal un calamar planxa acabat de pujar de la pescateria gurmet, una tosta de sardina fumada, carxofes a la planxa de temporada o l’hamburguesa valenciana, també coneguda com figatell?. Després ja, abans del sopar, demanem unes ostres i un cava valencià. I per a sopar, podria ser un entrecot trinxat, una hamburguesa de bou o una mica més light, com una ensalada mediterrània o més típic, com una coca de Dacsa. I tot regat amb una cervesa Túria o un vi o cava locals amb DO, la millor aigua de València, amb suc recentment espremut o la millor sagnia amb vi ecològic valencià. Comptem, a més, amb opcions vegetarianes i sense glútens. Perquè és el poal de les emocions del Mercat de Colón. Veuen a viure el teu #momentomicub

TIPUS DE CUINA:

CUINA NON STOP, DE MERCAT

HORARI:

Tots els dies de 9:00 a 01:00 hores

SERVEIS:
XARXES SOCIALS: