Data

20 Setembre 2023
Finalitzat!

Hora

Tot el dia

COLÓN DESIGN

“COLÓN DESIGN celebra aquest any la seua primera edició dins de la València Disseny Week per a promocionar el disenny valencià i arrimar-lo a la societat. Coincidint amb la celebració del certamen Hábitat i que forma part de “València Disseny Week” de l’Asociació del Diseny de la Comunitat Valenciana (ADCV), sorgeix un nou espai viu i dinámic, on la qualitat i el diseny van de la mà, en un entorn modern i funcional vestit per primeres marques.

Dimecres passat 20 de setembre es va realitzar l’acte inaugural de Colón Design en el Mercat Colón. A l’acte van acudir personalitats com Don Joan Giner (regidor d’urbanisme i habitatge), Anabel Navas (vicepresidenta comerciants Mercat Colón), Isabel Martín (responsable d’esdeveniments Mercat Colón), Steve Anderson (Restaurador Macking Café), el florista Alexander Campbell, la directora de la revista Interiors Pilar Civis o l’arquitecte Raúl Almenara entre altres.

COLÓN DESIGN és una vertadera obra d’art diseñada per l’Interiorista Mateo Climent, amb gran sensibilitat. Aquest entorn acuradament concebut combina una paleta de colors suaus i harmoniosos que creen una atmosfera tranquil·la i acollidora. L’ús del rosa i el verd agrega un toc de calma i serenitat, mentre que el gris aporta una sensació d’equilibri i sofisticació. La fusta i el blanc aporten calidesa i naturalitat, creant una connexió amb la natura que és tan important per a les persones amb gran sensibilitat.

La funcionalitat d’aquest espai és el seu tret més característic. Cada rincó está disenyat per a ser versátil i adaptable a diverses activitats. Ja siga per a treballar, relaxar-se, meditar o socialitzar, aquest lloc ofereix un ambient ideal per a qualsevol necessitat. Els mobles i accessoris s’han seleccionat amb precisió, brindant comoditat i funcionalitat sense comprometre el diseny estétic. L’atenció i la cura dels detalls és essencial.

Els elements de diseny, com la iluminació suau, les textures i la disposició harmoniosa dels objectes, contribueixen a crear un entorn que respecta la sensibilitat i el benestar dels qui l’ocupen. Aquest espai multifuncional en colors rosa, verd, gris, fusta i blanc és un vertader refugi per a la persona. Un exemple de com el diseny intel·ligent i considerat pot millorar significativament la qualitat de vida i el benestar emocional dels qui el gaudeixen.

Durant els dies d’obertura es realitzaran diferents experiències on els seus visitants podran gaudir aprenent del disseny per part de Mateo Climent, el fundador d’aquesta iniciativa“.