Data

17 - 19 Novembre 2023
Finalitzat!

Hora

7:00 pm - 3:00 pm

9ª FIRA DEL CAVA VALENCIÀ

EL CAVA VALENCIÀ ARRIBA FIDEL AL SEU CITA AMB EL MERCAT DE COLÓN

 

La novena edició de la Fira del Cava Valencià tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de novembre en el Mercat de Colón de València amb la participació dels set cellers que formen l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena.

El cava valencià torna a prendre un any més el Mercat de Colón de València per a una de les seues cites més importants de l’any. A les portes del nadal, el producte per excel·lència de totes les grans celebracions torna a desembarcar en un marc emblemàtic de la ciutat, recolzat per l’enorme qualitat que la critica especialitzada atorga any rere any als caves nascuts de la vinya de Requena. La vesprada del divendres 17 de novembre arranca la novena edició d’un certamen que ha captivat al públic valencià en les edicions precedents. L’esdeveniment es prolongarà fins a les 15.00 hores del diumenge 19. Organitzada per l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena enguany el certamen reuneix set cellers valencians (Coviñas, Barraques Carrascal, Domini de la Vega, Hispà Suïsses, Caves Marevia, Pagament de Tharsys i Torre Oria).

El certamen s’ha consolidat amb força, sent una ocasió especial perquè el públic valencià es retrobe amb ‘els seus caves’ en un entorn idíl·lic. Enguany serà especialment interessant per als aficionats al món de les bambolles ja que tots els cellers presenten novetats, algunes referent a noves anyades i altres en forma de noves etiquetes que es postulen entre els espumosos més exclusius que s’elaboren en tota Espanya. El col·lectiu de cavistes de Requena travessa per un dels seus millors moments tant en vendes com en consolidació de la seua imatge de prestigi i qualitat en el mercat nacional i internacional. El peculiar clima del terme municipal requenense, la seua altitud, el contrast tèrmic entre el dia i la nit i les qualitats dels seus sòls permeten cultivar raïm òptim de qualitat superior per a l’elaboració de vins espumosos de segona fermentació en botella (mètode tradicional) frescos, complexos, cremosos i amb una extraordinària capacitat de guarda.

Enguany l’esdeveniment funciona amb un sistema de tiquets que s’ofereixen en dos formats. El tiquet simple de 15 euros inclou dues consumicions de cava de guarda, dos de cava premium i una de gastronomia, a més d’una copa serigrafiada per a portar-li-la de record. Per part seua, el tiquet duo de 25 euros està pensat per a compartir, ja que inclou tres consumicions de cava, tres de cava premium, dos de gastronomia i dues copes serigrafiades. A més, s’activa l’opció d’obtindre més tiquets de degustació de cava sense necessitat d’adquirir una altra copa. En la part gastronòmica, diversos locals del Mercat de Colón prepararan una oferta especial amb motiu de l’esdeveniment. Així, Dt. Khin Café, Suc de Lluna, Cerveses del Mercat, Martin