Orxateria Daniel

ORXATERIA DANIEL

L’Orxateria Daniel és una de les més emblemàtiques de la ciutat. Elaboració d’orxata 100% natural i artesanal i els autèntics fartons, des de 1949.

El primer establiment de la família va obrir en 1960 en els baixos de la seua pròpia casa, i en 1979, Daniel obri l’orxateria en el que més tard es convertiria l’Avinguda de l’Orxata i on ja comença a rebre visites dels personatges més il·lustres de l’època.

El seu fundador, Daniel Tortajada, va ser un dels principals valedors de l’obtenció de la Denominació d’Origen per a la xufa i l’orxata. Hui en l’orxateria Daniel pots prendre la mateixa orxata que van degustar en les seues visites alguns personatges il·lustres com Salvador Dalí o Rafael Alberti.

Qualitat, sabor i producte genuí
Entre els nostres productes també podreu trobar peces exclusives de brioixeria artesana, delícies de Xufa com a galetes, xocolatines de dolç de xufa, bombons i torrons de xufa. La nostra varietat de més de 25 sabors de gelats artesans, granissats i café. També comptem amb una línia cosmètica de xufa.

TIPUS DE LOCAL:

ORXATERIA TRADICIONAL

HORARI:

De dilluns a  diumenge:
de 10.00 a 22.00 hores

SERVEIS:
XARXES SOCIALS: