Casa de l’Orxata

CASA DE L'ORXATA

L’establiment hostaler degà del Mercat de Colón, present amb LA seu orxata des de 2004, l’any de la reinauguració del Mercat Colón. Casa de l’Orxata està dirigida per Enginyers Agrònoms de la UPV i WUR, Màster d’Agricultura Ecològica en Països Baixos. Compromesos amb els valors socials i mediambientals.
Promotors de l’Agricultura Ecològica i la Mobilitat Activa i Sostenible. Amants de la bici i la seua capacitat transformadora a societats més felices, justes.
Duen a terme iniciatives sostenibles com el servei d’esdeveniments, amb les seues bici-carrets de disseny i fabricació pròpia, en les celebracions i festes més originals amb orxata bio a pedals!

Casa l’orxata és la primera orxateria ecològica. La primera a servir l’autèntica orxata bio certificada pel CAECV i amb Denominació d’Origen. Disposa de camp de cultiu propi en agricultura ecològica i fabricació pròpia de orxata.
Creadors de “Orxata Al Punt”: primera i única orxatería ecològica a servir la totalitat de la seua orxata sense sucre. En Casa l’Orxata, en lloc d’afegir sucre, afigen més xufa ecològica. Millor per al nostre paladar i per a la nostra salut. Així, el punt idoni de dolçor el decideixes tu amb els sobres de sucre bio que et serveixen apart. Salut amb Orxata Al Punt!

ESPECIALITATS

Especialitzats en producte ecològic: *Orxata amb Coca de llanda integral, Xocolate a la tassa amb cacau premium, batuts amb llets vegetals, sucs 100% fruita sense sucre afegit.

TIPUS DE LOCAL:

ORXATERIA / CAFETERIA BIO

HORARI:

De Dilluns a dijous i diumenge:
De 08:00 a 22:00 hores

Divendres i dissabte:
De 08:00 a 23:30 hores

SERVEIS:
  • Web
  • Servici TakeAway Litre d'orxata bio 7,50€ (Si portes l'envàs de litre de "Casa l'Orxata", en la pròxima compra es descompten 0,50€)
  • Carta
XARXES SOCIALS: