Ubicació
HORARI: De dilluns a diumenge de 13:30 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h
TELÈFON: 963 445 631
E-MAIL: reservas@habitual.es

Habitual by Ricard Camarena

L’aroma d’un bosc de pins, la textura d’un camp llaurat, l’olor d’un brioix acabat d’eixir del forn, el ritme compassat de les ones, la bellesa d’una vinya, la tènue llum d’un capvespre… tot això i molt més és HABITUAL.
Un element que està molt present en HABITUAL és l’aigua del Mediterrani. La gran majoria de peixos procedeixen d’ell i les ostres, que són verdaders mossos de mar, es cultiven a escassos quilòmetres del restaurant. A més, l’aigua del Túria és la que rega els camps dels seus productors en Mahuella, Foios, Albalat o Meliana.
Es cuina des del record. Receptes de sempre amb tocs d’ara. Els plats tenen arrels de la cuina francesa, de la italiana i de l’espanyola. Recuperen sabors genuïns del Mediterrani occidental. Menjar confortable, sense sobresalts, en el qual prima el gust i la temporalitat.

Web de Habitual

Ubicació
TELÈFON: 963 445 631
E-MAIL: eventos@ricardcamarena.com

La Cambra by Ricard Camarena

Sentir l’avantguarda i el modernisme del Mercat de Colom és possible gràcies a ‘Ricard Camarena Colón’, un espai on es poden celebrar actes privats en un lloc únic de València.
Elegància, història, luxe, art i exclusivitat s’uneixen a l’Estrella Michelin i els tres Sols Repsol de Ricard Camarena en ‘La Cambra’, un espai situat en la part superior del Mercat en el qual es pot respirar la història d’aquest lloc i traslladar-se a una altra època.
Compta amb una sala diàfana que pot albergar un màxim de 70/80 persones durant un còctel i fins a 35/40 assegudes. ‘La Cambra’ és un local únic en la ciutat.

Web de La Cambra de Ricard Camarena

Ubicació
HORARI: de dilluns a divendres de 13:00 a 00:00 h / Dissabtes, diumenges i festius de 09:30 a 00:00 h (Dinars de 13:00 a 17:00 h /
Berenars i cartes reduïdes de 17:00 a 20:00 h / Sopars de 20:00 a 00:00 h)
TELÈFON: 963 528 132
E-MAIL: reservas@makhincafe.com

Ma Khin Café

Espai de cuina fusió de la mà de Steve Anderson.
La carta aporta una visió autèntica i versàtil de la cuina internacional: des d’aromàtics curries de Birmània o sofisticats saltats de Sichuan a amanides mediterrànies, acolorides i completes.
Ma Khin Café ofereix plats saborosos, originals, equilibrats i sans, aptes per a tot el món, en els quals el producte local es fon amb ingredients internacionals. I, perquè tots es senten a gust, no falten opcions ecològiques, veganes o aptes per a celíacs.
A més, Ma Khin Café proposa suggeriments diaris i fórmules creatives de plats combinats: una alternativa variada, equilibrada i completa al menú del dia, més coincident amb els nous horaris de treball. L’oferta gastronòmica es completa amb originals aperitius, postres i berenars.
Ma Khin Café reuneix en un mateix espai restaurant, cafeteria, botiga i menjar per a portar.

Web de Ma Khin Café

Ubicació
HORARI: Mig dia: de dilluns a diumenge: de 13:00 a 16.00 h / Nits: de dilluns a dissabte: de 21:00 a 23:00 h
TANCAT: Diumenges nit.
TELÈFON: 960 709 175
E-MAIL: comunicacion@momijicocina.es

Momiji

En Momiji oferim cuina japonesa elaborada amb productes només de temporada, seleccionats cada dia a les botigues gourmet del Mercat de Colón. Tonyina roja del mediterrani, cansalada ibèrica, ostres franceses, verdures de l’horta valenciana o anguila de l’Albufera són alguns dels productes que passen cada dia per les nostres cuines.

El comensal realitza un viatge gastronòmic a través de les matèries primes i les tècniques utilitzades per l’elaboració, potenciant el seu sabor.

La nostra vocació és oferir autèntica cuina japonesa, seguint els principis de la cuina Kaiseki Ryory:
Utilitzar ingredients de temporada.
Preservar el sabor natural dels ingredients.
Cuinar amb cor e intuïció.

Després del seu pas i formació per diverses cuines al Japó, el xef Diego Laso, reconegut com un dels millors sushi xef del panorama nacional, oferix en la seua barra del Mercat de Colón una gastronomia cuidada i respectuosa.

Temaki d’anguila de l’Albufera de València, Nigiri de salmó brasejat o tartar de tonyina del mediterrani, són alguns dels plats que prepara Laso en el singular entorn de la barra de Momiji mentres els comensals observen com l’equip treballa en una cuina oberta als seus clients, cuinant en directe.
.

Web de Momiji